SaBoFlex Softbait Quick Dip - Fluo Orange

4480 HUF
Kategóriák: Minden más
Márka: Svartzonker

A Svartzonker féle Quick Dip egy fantasztikus lehetőség, segítségével gyorsan és könnyen megváltoztatható akár a műcsalid, akár csak a farokrész színe, és bárhol használható. Otthon vagy kint a vízen, hideg és meleg időben egyaránt.
Csak egy gyors merítés a nagyobb nyílással ellátott üvegedénybe lévő folyadékba, és a kedvenc csalink farkát- legyen az twister-, vagy lapátfarok (curly or paddle) - szerszámok vagy ecsetek nélkül könnyen megfestheted a kívánt színre.

A Quick Dip nagyon jól tapad, és akár mártással, ecsettel, pöttyentéssel, vagy szivaccsal is felhordható. A Quick Dip segítségével festhet bármilyen mintázatot, a műcsali szemét, valamint könnyedén növelheti a csali fogósságát a farokrész színezésével, mindezt festékszóró nélkül teheti meg.
A száradási idő kb. 2-7 perc, attól függően, hogy mennyi festéket használ. Akkor érheti el a legjobb eredményt, ha a használat előtt már egy nappal felhordja a kívánt színeket.

Ne feledje, hogy a Quick Dip-el bevont felület meglehetősen kemény lesz, ezért nem ajánlott a teljes csalit vagy nagyobb részeket átfesteni.

Használat előtt feltétlenül mindig rázza fel az üveg tartalmát, mossa le a gumi-műcsalit hígítóval vagy acetonnal, és figyeljen a szellőztetésre.
A kifröccsenő esték acetonnal takarítható fel.

Quick Dip tökéletesen alkalmas arra, hogy a horgászfelszerelés dobozában izgalmas farkakat készítsen közvetlenül kint a vízparton, vagy a csónakban.

Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Svartzonker féle Quick Dip egy fantasztikus lehetőség, segítségével gyorsan és könnyen megváltoztatható akár a műcsalid, akár csak a farokrész színe, és bárhol használható. Otthon vagy kint a vízen, hideg és meleg időben egyaránt.Csak egy gyors merítés a nagyobb nyílással ellátott üvegedénybe lévő folyadékba, és a kedvenc csalink farkát- legyen az twister-, vagy lapátfarok (curly or paddle) - szerszámok vagy ecsetek nélkül könnyen megfestheted a kívánt színre.A Quick Dip nagyon jól tapad, és akár mártással, ecsettel, pöttyentéssel, vagy szivaccsal is felhordható. A Quick Dip segítségével festhet bármilyen mintázatot, a műcsali szemét, valamint könnyedén növelheti a csali fogósságát a farokrész színezésével, mindezt festékszóró nélkül teheti meg.A száradási idő kb. 2-7 perc, attól függően, hogy mennyi festéket használ. Akkor érheti el a legjobb eredményt, ha a használat előtt már egy nappal felhordja a kívánt színeket.Ne feledje, hogy a Quick Dip-el bevont felület meglehetősen kemény lesz, ezért nem ajánlott a teljes csalit vagy nagyobb részeket átfesteni.Használat előtt feltétlenül mindig rázza fel az üveg tartalmát, mossa le a gumi-műcsalit hígítóval vagy acetonnal, és figyeljen a szellőztetésre.A kifröccsenő esték acetonnal takarítható fel.Quick Dip tökéletesen alkalmas arra, hogy a horgászfelszerelés dobozában izgalmas farkakat készítsen közvetlenül kint a vízparton, vagy a csónakban.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás