Shark Shad - Motorpike

4690 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

Nagyon hatékony műcsali, amelyet Coffe Persson (Shark Shad Lures) tervezett Svédországban.
Amikor Pontus Sjölund először meglátta a Shark Shad-et a Facebookon, az már szerelem volt az első látásra. Amikor látta azt is, hogyan produkálja magát úszás közben - nos, akkor már nem volt kétséges, hogy ezt a csalit is be szeretnénk venni a Kanalgratis családba. Pontus felvette a kapcsolatot Coffe-val, és a többi már történelem.
A túlméretezett, nagy lapátfarok (paddletail) erőteljesen, nagy kilengésekkel mozog, miközben az uszonyok lelassítják a csali testének mozgását, így, ugyan lassú, de erőteljes mozgása lesz – akár egy klasszikus lapátfarkú műcsalinak, csak mintha le lenne lassítva. Kattints ide és nézd meg ezt az elbűvölő, sajátos mozgást. A nagyobb csukák egyenesen odavannak érte.
Rendkívül lassan lehet vele horgászni, de melegebb vízben, gyors bevontatás mellett is hatékony marad. Már számos nagy csukát sikerült becsapni ezzel a rendkívül fogós csalival, és biztosak vagyunk benne, nagyon népszerűvé fog válni egész Európában. Amolyan “must have” csali lesz, amely nem hiányozhat a szenvedélyes csukahorgászok csalis-dobozából.
Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.
Motorpike, Hot Pike, Clear Blue Lemonade, Black Okoboji Perch színekben kapható.

  • Hossza: 20 cm
  • Súlya: 70 g
  • Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


19 cm
51-70g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Nagyon hatékony műcsali, amelyet Coffe Persson (Shark Shad Lures) tervezett Svédországban.Amikor Pontus Sjölund először meglátta a Shark Shad-et a Facebookon, az már szerelem volt az első látásra. Amikor látta azt is, hogyan produkálja magát úszás közben - nos, akkor már nem volt kétséges, hogy ezt a csalit is be szeretnénk venni a Kanalgratis családba. Pontus felvette a kapcsolatot Coffe-val, és a többi már történelem.A túlméretezett, nagy lapátfarok (paddletail) erőteljesen, nagy kilengésekkel mozog, miközben az uszonyok lelassítják a csali testének mozgását, így, ugyan lassú, de erőteljes mozgása lesz – akár egy klasszikus lapátfarkú műcsalinak, csak mintha le lenne lassítva. Kattints ide és nézd meg ezt az elbűvölő, sajátos mozgást. A nagyobb csukák egyenesen odavannak érte.Rendkívül lassan lehet vele horgászni, de melegebb vízben, gyors bevontatás mellett is hatékony marad. Már számos nagy csukát sikerült becsapni ezzel a rendkívül fogós csalival, és biztosak vagyunk benne, nagyon népszerűvé fog válni egész Európában. Amolyan “must have” csali lesz, amely nem hiányozhat a szenvedélyes csukahorgászok csalis-dobozából. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.Motorpike, Hot Pike, Clear Blue Lemonade, Black Okoboji Perch színekben kapható.Hossza: 20 cmSúlya: 70 g Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás