Shimano Vanford Spinning Reel - 4000

99990 HUF

"Egy legenda születik" Az új VANFORD a legmegfelelőbb orsó, ha finom és érzékeny horgászatról van szó, legyen az  édesvízi és sósvízi környezetben.

Ez az orsó sokféle méretben/változatban kapható, hogy mindenféle horgászathoz illeszkedjen, mint például süllő, sügér és csuka! Az 1000-től 2500-ig terjedő méret a süllőhöz és a sügérhez, a 3000-es pedig egy jó univerzális orsó, ideális a csuka könnyű horgászatához, ugyanakkor a kicsit nehezebb süllő horgászatához is megfelelő. A 4000-es méretű egy erős, a nagyobb csukák horgászatára alkalmas pergető orsó!

A vadonatúj Vanfordot úgy tervezték, hogy a legfinomabb horgászorsó legyen szupergyors indulással. Az ikonikus Stradic Ci4+-t helyettesítő orsó számos technológiai fejlesztéssel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a Vanfordot. Még mindig a könnyű Ci4+ karosszéria-konstrukcióra építve az új MGL rotor 48%-al könnyebbé teszi az orsót a szokásos rotorkialakításhoz képest.

A Micromodule Gear II és a Silent Drive tehnologiák beépítésre kerültek az új Vanfordban is, a Hagane Gear-t pedig továbbfejlesztették a nagyobb erő érdekében. Az X-Protect magas szintű vízállóságot biztosít a könnyű hajtómű és a rotor forgása feláldozása nélkül. Ezzel a Vanford görgős tengelykapcsolója és zsinórgörgőjének tartóssága IPX8 szabványra nőtt.

Az új Long Stroke Spool dizájn beépítésével a dobási teljesítmény is jelentősen javult.

A VANFORD 4000 modell adatai:

Súly: 215 gr

Csapágyak: 7+1

Áttétel: 5,3:1

Zsinórkapacitás: 0,30-180 m, 0,35-130 m

Visszatekerés: 87 cm/tekerés

Max. terhelhetőség: 11 kg


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


"Egy legenda születik" Az új VANFORD a legmegfelelőbb orsó, ha finom és érzékeny horgászatról van szó, legyen az  édesvízi és sósvízi környezetben. Ez az orsó sokféle méretben/változatban kapható, hogy mindenféle horgászathoz illeszkedjen, mint például süllő, sügér és csuka! Az 1000-től 2500-ig terjedő méret a süllőhöz és a sügérhez, a 3000-es pedig egy jó univerzális orsó, ideális a csuka könnyű horgászatához, ugyanakkor a kicsit nehezebb süllő horgászatához is megfelelő. A 4000-es méretű egy erős, a nagyobb csukák horgászatára alkalmas pergető orsó! A vadonatúj Vanfordot úgy tervezték, hogy a legfinomabb horgászorsó legyen szupergyors indulással. Az ikonikus Stradic Ci4+-t helyettesítő orsó számos technológiai fejlesztéssel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a Vanfordot. Még mindig a könnyű Ci4+ karosszéria-konstrukcióra építve az új MGL rotor 48%-al könnyebbé teszi az orsót a szokásos rotorkialakításhoz képest. A Micromodule Gear II és a Silent Drive tehnologiák beépítésre kerültek az új Vanfordban is, a Hagane Gear-t pedig továbbfejlesztették a nagyobb erő érdekében. Az X-Protect magas szintű vízállóságot biztosít a könnyű hajtómű és a rotor forgása feláldozása nélkül. Ezzel a Vanford görgős tengelykapcsolója és zsinórgörgőjének tartóssága IPX8 szabványra nőtt. Az új Long Stroke Spool dizájn beépítésével a dobási teljesítmény is jelentősen javult. A VANFORD 4000 modell adatai: Súly: 215 gr Csapágyak: 7+1 Áttétel: 5,3:1 Zsinórkapacitás: 0,30-180 m, 0,35-130 m Visszatekerés: 87 cm/tekerés Max. terhelhetőség: 11 kg


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás