Svartzonker Jig Head Long 10/0 (3 pack) - 10g

1660 HUF
Kategóriák: Horgok és jigek Jigfejek
Márka: Svartzonker

A Svartzonker jigfejek a McRubber család bármely tagjához, vagy más gumihalhoz is használhatóak. A lövedék formájú, úgynevezett „swimjig” stílusbak készült fejek lehetővé teszik a a McRubber-nek, hogy szabadon tudjon mozogni és a maximális teljesítmény elérésének az érdekében ezeket javasoljuk használni. Ezek a jigfejek úgy lettek kialakítva, hogy minimalizálják az aljnövényzetben való elakadást. Éles horgokkal ellátott kivalló minőségű jigfejek. 3 db van egy csomagban.

A Svarzonker kiegészítőket használva hatékonyabbá tudja tenni a műcsalijait. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan tud alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, akár felszín közelében, vízinövények között-, vagy fölött szándékszik horgászni, akár mélyebb vizekben keresi a ragadozókat. Svartzonker kiegészítő családd tökéletesen talál a Svarzonker McRubber gumihal családhoz. Ide tartoznak: a Stinger szerelék (több méretben, két hármashoroggal ellátott, erős, rozsdamentes acélhuzalból készült szerelék), Screw-in Lips (becsavarozható terelőlappal ellátott ólomfej), Offset horgok, Screw-in-Hads (becsavarozható ólomfejek), Screw-in-dots (becsavarozható ólomnehezékek) és jigfejek.

Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Svartzonker jigfejek a McRubber család bármely tagjához, vagy más gumihalhoz is használhatóak. A lövedék formájú, úgynevezett „swimjig” stílusbak készült fejek lehetővé teszik a a McRubber-nek, hogy szabadon tudjon mozogni és a maximális teljesítmény elérésének az érdekében ezeket javasoljuk használni. Ezek a jigfejek úgy lettek kialakítva, hogy minimalizálják az aljnövényzetben való elakadást. Éles horgokkal ellátott kivalló minőségű jigfejek. 3 db van egy csomagban. A Svarzonker kiegészítőket használva hatékonyabbá tudja tenni a műcsalijait. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan tud alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, akár felszín közelében, vízinövények között-, vagy fölött szándékszik horgászni, akár mélyebb vizekben keresi a ragadozókat. Svartzonker kiegészítő családd tökéletesen talál a Svarzonker McRubber gumihal családhoz. Ide tartoznak: a Stinger szerelék (több méretben, két hármashoroggal ellátott, erős, rozsdamentes acélhuzalból készült szerelék), Screw-in Lips (becsavarozható terelőlappal ellátott ólomfej), Offset horgok, Screw-in-Hads (becsavarozható ólomfejek), Screw-in-dots (becsavarozható ólomnehezékek) és jigfejek.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás