Svartzonker McRubber Tail 11 cm (6 pack) - Overcast

3590 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Svartzonker

 

A McRubber Tail nagy hal-mágnes. Más típusú teste van mind a McRubber család többi tagjának, ez egy görbe, hosszú, a vízben finoman fodrozódó, csillogó farok-részt kapott (tail = farok). Ez a 11 cm műcsali eredeti Svarzonker szerelékkel szerelve csodálatosan mozog a vízben.

A McRubber "Tail" 11 cm-es modelljei minden süllő-horgász álma de a csukahorgászatban is bizonyított már. Lenyűgöző színpaletta áll rendelkezésre, amely lehetőséget teremt, hogy a megtaláljuk az ép legmegfelelőbbet. Szerelje hosszú szárú jigfejjel és máris partiban van.

Egy jó tipp: a bizalom a legfontosabb a plasztik-csalikkal történő horgászat során. A süllő horgászok többsége többnyire az élő csalit kedveli jobban, de sokszor hatékonyabb lehet a lágy plasztik-csalik szakszerű felkínálása, gyakran ezekkel hamarabb tudunk kapást elérni. Kapáskor vágjon be határozottan és bízzon a csaliban. A bizalom nagyon fontos, épp ezért tudnia kell, hogy a süllők, csukák, sügérek nagyon is szeretik a McRubbert!!!

 

Hossza: 11 cm, Súlya: 5,5 g

Egy csomag 6 gumihalat tartalmaz.

 11-13 cm
5-10g
Twisterfarkú


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

  A McRubber Tail nagy hal-mágnes. Más típusú teste van mind a McRubber család többi tagjának, ez egy görbe, hosszú, a vízben finoman fodrozódó, csillogó farok-részt kapott (tail = farok). Ez a 11 cm műcsali eredeti Svarzonker szerelékkel szerelve csodálatosan mozog a vízben. A McRubber "Tail" 11 cm-es modelljei minden süllő-horgász álma de a csukahorgászatban is bizonyított már. Lenyűgöző színpaletta áll rendelkezésre, amely lehetőséget teremt, hogy a megtaláljuk az ép legmegfelelőbbet. Szerelje hosszú szárú jigfejjel és máris partiban van. Egy jó tipp: a bizalom a legfontosabb a plasztik-csalikkal történő horgászat során. A süllő horgászok többsége többnyire az élő csalit kedveli jobban, de sokszor hatékonyabb lehet a lágy plasztik-csalik szakszerű felkínálása, gyakran ezekkel hamarabb tudunk kapást elérni. Kapáskor vágjon be határozottan és bízzon a csaliban. A bizalom nagyon fontos, épp ezért tudnia kell, hogy a süllők, csukák, sügérek nagyon is szeretik a McRubbert!!!   Hossza: 11 cm, Súlya: 5,5 g Egy csomag 6 gumihalat tartalmaz.  


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás