Svartzonker Screw-In-Head (3 pack) - 15 gr.

2560 HUF
Márka: Svartzonker

Svartzonker Screw-in-Head csavarozható ólomfej tökéletes kiegészítő minden McRubber számára. Ezek a becsavarozható ólomfejek több méretben érhetőek el, növelve ezzel a McRubber gumihalak sokoldalúságát, így akár mélyebb vizekben is jól tudjuk őket használni. Az orr középső részébe becsavarozva nagyban segíti, hogy a McRubber gumihalak szabadon mozoghassanak a vízben. Könnyen és gyorsan használható, lehetővé téve a kialakult horgász-helyzethez való gyors alkalmazkodást. A gumihal fejébe csavarozható spirál és az illesztő karikák erős, rozsdamentes acélból készülnek. Könnyedén tudja illeszteni hozzá a Svartzonker Stinger Takle-t, ha további súlyra van szüksége használja bátran a becsavarozható ólomnehezékeket, a Screw-in-Dots-okat.

A Svarzonker kiegészítőket használva hatékonyabbá tudja tenni a műcsalijait. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan tud alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, akár felszín közelében, vízinövények között-, vagy fölött szándékszik horgászni, akár mélyebb vizekben keresi a ragadozókat. Svartzonker kiegészítők tökéletesen találnak a Svarzonker McRubber gumihal családhoz. Ide tartoznak: a Shallow Screw a gumihal fejébe csavarozható spirál, a Svartzonker Stinger Takle szerelék (több méretben, két hármashoroggal ellátott, erős, rozsdamentes acélhuzalból készült szerelék), Screw-in-Lips (becsavarozható terelőlappal ellátott ólomfej), Offset horgok, Screw-in-Hads (becsavarozható ólomfejek), Screw-in-Dots (becsavarozható ólomnehezékek) és jigfejek.Screw-In-Head


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Svartzonker Screw-in-Head csavarozható ólomfej tökéletes kiegészítő minden McRubber számára. Ezek a becsavarozható ólomfejek több méretben érhetőek el, növelve ezzel a McRubber gumihalak sokoldalúságát, így akár mélyebb vizekben is jól tudjuk őket használni. Az orr középső részébe becsavarozva nagyban segíti, hogy a McRubber gumihalak szabadon mozoghassanak a vízben. Könnyen és gyorsan használható, lehetővé téve a kialakult horgász-helyzethez való gyors alkalmazkodást. A gumihal fejébe csavarozható spirál és az illesztő karikák erős, rozsdamentes acélból készülnek. Könnyedén tudja illeszteni hozzá a Svartzonker Stinger Takle-t, ha további súlyra van szüksége használja bátran a becsavarozható ólomnehezékeket, a Screw-in-Dots-okat. A Svarzonker kiegészítőket használva hatékonyabbá tudja tenni a műcsalijait. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan tud alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, akár felszín közelében, vízinövények között-, vagy fölött szándékszik horgászni, akár mélyebb vizekben keresi a ragadozókat. Svartzonker kiegészítők tökéletesen találnak a Svarzonker McRubber gumihal családhoz. Ide tartoznak: a Shallow Screw a gumihal fejébe csavarozható spirál, a Svartzonker Stinger Takle szerelék (több méretben, két hármashoroggal ellátott, erős, rozsdamentes acélhuzalból készült szerelék), Screw-in-Lips (becsavarozható terelőlappal ellátott ólomfej), Offset horgok, Screw-in-Hads (becsavarozható ólomfejek), Screw-in-Dots (becsavarozható ólomnehezékek) és jigfejek.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás