Svartzonker Xtra Tail - SZ - incl. Rig (2 pack) - Black/Chartreuse

1590 HUF
Kategóriák: Pótfarkak
Márka: Svartzonker

Van egy jó műcsalid de szükséged van, hogy lecseréld a szakadt, vagy sérült farokrészt? Eerre valók ezek a Svartzonker tartalék farkak! Elérhetőek és könnyedén illeszthetőek az eredeti Svartzonker "Glide" vagy "Tail" típusú műcsalidhoz.

A Svarzonker tartalék farok kínálathoz tartoznak: a Big Tail, Big Tail Junior, McTail, Paddletail, Glide Tail , Glide Tail Junior, és az Xtra Tail SZ (illesztő szerelékkel együtt). Ezeket a tartalék csere-farkakat könnyedén becsavarhatja, és/vagy ragaszthatja pillanatragasztóval és máris készen állnak az újabb kapitális csukák támadásának.

Egy csomag 2 db tartalék farokrészt tartalmaz.

Xtra Tail SZ


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Van egy jó műcsalid de szükséged van, hogy lecseréld a szakadt, vagy sérült farokrészt? Eerre valók ezek a Svartzonker tartalék farkak! Elérhetőek és könnyedén illeszthetőek az eredeti Svartzonker "Glide" vagy "Tail" típusú műcsalidhoz. A Svarzonker tartalék farok kínálathoz tartoznak: a Big Tail, Big Tail Junior, McTail, Paddletail, Glide Tail , Glide Tail Junior, és az Xtra Tail SZ (illesztő szerelékkel együtt). Ezeket a tartalék csere-farkakat könnyedén becsavarhatja, és/vagy ragaszthatja pillanatragasztóval és máris készen állnak az újabb kapitális csukák támadásának. Egy csomag 2 db tartalék farokrészt tartalmaz.Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás