5 szuper-hatékony csukacsali, az őszi szezonra

Ha csak 5 műcsalit vihetnénk a következő, pl tiszatói horgásztúránkra, akkor mi ezeket választanánk:

1. Ticsaren 11 cm jerk csali, Fire Tiger szín
2. McRubber JR 17 cm gumihal, Motoroil Black Back (Flash Series) szín; ( vinnénk hozzá klasszikus-, 2 hármashoroggal szerelt stingert, de nagy 10/0 offset horgot is, hogy akár a sekély, akár a mélyebb vízben van a csuka, mindenképpen meg tudjuk horgászni az ígéretes helyeket)
3. Svartzonker McTaill JR 15 cm műcsali, walleye szín; de vinnénk hozzá más színű pótfarkakat is (pl narancs, neon-sárga)
4. Headbanger Shad 16 cm hibrid műcsali, Black Metal szín; természetesen itt is érdemes más színű pótfarkakkal is kipróbálni, a whiskey és a narancs is nyerő lehet. Tipp: néha twisterfarokkal (pl a Svartzonker féle kisebb pótfarkakkal) szerelve készteti a Headbanger támadásra a csukákat... érdemes kísérletezni.
5. Kuusamo Hauki 22 g támolygó kanál, Black/green-red dots színben (BL_R_Fye-S)

És akkor jöjjön az az ajánlatunk, ami ugyanakkor kihívás is (csak így, horgászok között):
- ha rendelsz 3 csalit, kapsz rájuk 5% kedvezményt.
- ha mind az 5-öt megrendeled, akkor a kedvezmény 10%. Természetesen ezekből a csalikból bármilyen más színt is választhatsz.
- miután megfogod a csukádat ezekkel a csalikkal, küldj képet magadról, a csukáról és a csaliról (lehetőleg egy képen legyetek mindhárman) és a következő megrendelődre kapsz 10% extra kedvezményt. Ha a csuka hossza több mint 80 cm, akkor a kedvezmény mértéke 15%, méter fölött 20%
Garancia! Hogy lásd, hogy mennyire bízunk ezekben a csalikban, még azt is felajánljuk neked, hogy: ha egy min.3 napos horgásztúra során egy kapást sem tudtál kicsikarni, pedig adtál elég esélyt neki, az-az használtad a műcsalit rendesen, de semmi eredmény, akkor visszaküldheted, és mi minden további cécó nélkül visszaküldjük a pénzed.

Na, görbüljön!
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás