Svartzonker UV Series McRubber Jr 17 cm - UV Olive White & UV Rügen Herring

4460 HUF
Kategóriák: Műcsalik Gumihalak
Márka: Svartzonker

Az új Svartzonker Flash és Real Series McRubber-ekről egyre több szó esik az északi-, én nyugat-európai csukahorgászok között, különösen amióta ilyen remekül szerepeltek a Pike Fight horgászversenyen. Ezek az új műcsalik ugyanolyan formát kaptak mint a jól bevált klasszikus McRubber-ek, ugyanolyan jól mozognak a vízben mint a régebbi modellek, plusz az áttetsző test közepébe hosszan egy vékony fóliát helyeztek, így még a fém-csalikra jellemző villanásokat is produkálnak vezetés közben. Szuper csali, az eredmények magukért beszélnek.

A Svartzonker McRubber-ek sokféleképpen szerelhetőek, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használhatóak legyenek. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy a megfelelő méretű Stinger Takle -al , mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Figyeljünk oda, hogy a műcsalink jól ki legyen egyensúlyozva és így ellenállhatatlan lesz az igazán nagy csukák számára.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

  • Mcrubber Real & UV Series 17 cm 45 gr
  • Egy csomag két darab gumihalat tartalmaz.


17 cm
31-50g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 8 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az új Svartzonker Flash és Real Series McRubber-ekről egyre több szó esik az északi-, én nyugat-európai csukahorgászok között, különösen amióta ilyen remekül szerepeltek a Pike Fight horgászversenyen. Ezek az új műcsalik ugyanolyan formát kaptak mint a jól bevált klasszikus McRubber-ek, ugyanolyan jól mozognak a vízben mint a régebbi modellek, plusz az áttetsző test közepébe hosszan egy vékony fóliát helyeztek, így még a fém-csalikra jellemző villanásokat is produkálnak vezetés közben. Szuper csali, az eredmények magukért beszélnek. A Svartzonker McRubber-ek sokféleképpen szerelhetőek, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használhatóak legyenek. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy a megfelelő méretű Stinger Takle -al , mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Figyeljünk oda, hogy a műcsalink jól ki legyen egyensúlyozva és így ellenállhatatlan lesz az igazán nagy csukák számára.Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.Mcrubber Real & UV Series 17 cm 45 grEgy csomag két darab gumihalat tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás